Udlejning

UDLEJNING og UDSTILLING

Galleri Tornby tilbyder året rundt følgende til virksomheder, foreninger, institutioner og offentlige rum mv.:

UDLEJNING med mulighed for fordelagtig køb af kunstværker efter nærmere aftale. Mange kontorer, kantiner, foyerer, gangarealer, venterum, sale samt andre rum, der trænger til lidt forundring, livsglæde- eller modsat lidt ro, eller i det hele taget at skabe rum, der er behagelige at opholde sig i. VI SKABER TRIVSEL!

UDSTILLING i kontorer, kantiner, foyerer, gangarealer, venterum, sale samt andre egnede rum, hvor såvel galleriet, som den der bestiller udstillingen, får et resultat, der tilfredsstiller alle parter. Udstillingen kunne eksempelvis udføres på en måde, at den kulminerer i et fælles arrangement, hvor der kunne deltage anden/andre aktører f.eks. vinsmagning, gourmét tema, musisk- eller anden underholdning mv.... Der er næsten ingen grænser for, hvilken kombination, der kan vælges.

Nedenfor er der vist fotos fra en vellykket udstilling i Nordjyske Bank, hvor kulminationen var en kombineret KUNST & VIN aften, hvor der var kalkuleret med 80 deltagende gæster.... men faktisk blev det til 120 gæster!

Alt i alt en fantastisk aften, hvor gæsterne fik en super god oplevelse, og arrangørerne et godt renomé og resultat!