Anette Beck Madsen den 20. maj

Tversted, GALLERI TORNBY indbyder alle interesserede til fernisering Pinsedag den 20. maj, hvor der kan opleves rigtig flot billedkunst!

Fernisering kl. 13.00, hvor vi præsenterer et dejligt farveorgie af abstrakt billedkunst af Anette Beck Madsen, som er tilstede. Vi åbner dørene allerede kl. 11.00.
Foruden flot billedkunst af Anette Beck Madsen, vil der også være skulpturer og malerier af kendte- og nye kunstnere, der er kommet til her i 2017/18, og galleriejeren forsikrer, at der virkelig er noget at køre efter.

Udstillingen med Anette Beck Madsen kan opleves til udgangen af juli måned.

Galleriet holder åbent kl. 11 – 16 alle søndage og helligdage samt ved henv. på tlf.nr. +45 24 89 72 62 og +45 22 55 47 74.

 

Anette Beck Madsen, Viborg
Jeg er 50 år og har malet siden jeg var 19. Jeg er opvokset i Frederikshavn, men bor og arbejder nu i Viborg.

Jeg maler naturinspirerede abstrakte og delvis abstrakte malerier, akryl på lærred.
At male er for mig et behov, som skal opfyldes for at livet lykkes.

Det er en trang eller nødvendighed, som kræver mit valg for at blive forløst; og derved forløses jeg selv.

Det er noget jeg gør for mig selv, men også med et stærkt ønske om at dele og blive genkendt. En intens proces i enerum med et ønske om kommunikation af stemninger, følelser og oplevelser, som jeg ikke kan formidle til andre på anden måde.

I naturen oplever jeg livet (gen)fortalt naturligt og dog i en anden verden. Mosset´s farvespil fra sarte, over gyldne til saftige farver eller lysets spil i træernes blade og i skovbunden. Havets brusen og solens stråler gennem skyerne åbner mig for en glæde og frihed, som beruser og befrier. Livets potentielle renhed, skønhed og harmoni åbenbares og i et øjeblik er jeg en hel del af helheden.

Udpinte fyrtræer i vestenvinden blandt står i silhuet mod en stålgrå himmel med blide lyse nuancer og risiko for regn. Halvskjult ligger ensomme sten med pletter af gulligt mos og smertende fordybninger. Livets ubarmhjertige kamp og død fornemmes nærværende på en mørk, truende og dog bekendt måde. Jeg trykkes, bevæges ... lever!

Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen
Maleri af Anette Beck Madsen