Natalia Quattromani og Juleudstilling 24. november

GALLERI TORNBY ved Tversted inviterer til FERNISERING søndag den 24. november kl. 13.00 med den dygtige, russiske billedkunstner Natalia Quattromani, og denne fernisering er også starten på den store og flotte Juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste”, hvor vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Natalia vil være tilstede ved ferniseringen.
Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Faktisk er der rigtig meget godt unika kunst til julegaven samt unika glasengle til ophængning på juletræet mv. 
Der foruden kan der gøres en god julehandel med galleriejerens private samling af malerier samt kunstnere der giver helt op til 50 % rabat som et juletilbud. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!
Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af Jul og prægtig kunst samt julemusik, vil komme de besøgende gæster i møde.
Vi åbner dørene den søndag 24. november allerede kl. 11.00 på galleriets adresse:  Skagensvej 53 B, Vester Tversted, 9881 Bindslev.
Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 15. december kl. 11 – 16, og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Natalia Quattromani

Jeg er billedkunstner, designer, illustrator og dekoratør 

med 11 års erfaring i kunstundervisning. Jeg har boet i Denmark i 16 år.  

Mit forhold til kunst:

Min lyst til at være kunstner kom ikke fra barndommen, men er blevet udviklet i gennem livet og er nu blevet til min realitet. Det har været en lang vej, hvor mange oplevelser har ændret mig og mit forhold til livet. Jeg har oplivet mange steder af verden og derigennem blevet introduceret til flere forskellige kulturer og mennesker. Det er blevet fundamentet i min kreative proces. Livets vej har ledet mig til ønsket, at mine oplivelser og viden skal deles med andre mennesker. Et hvert nyt maleri er et eksperiment, én opdagelse og et skridt på vejen i processen, at finde mig selv.

Det glidende penselstrøg på lærredet virker som meditation, og giver mig følelsen af det fuldendte. Denne følelse af det fuldendte overfører jeg til malerierne.

Mit liv:

Jeg blev født i Rusland i 1970. Jeg havde flere interesser som ung, men primært indenfor ballet og koreografi. Jeg udfoldede mig kunstnerisk indenfor ballet, og denne lidenskab fik jeg senere i livet overført til malerkunsten, som yderligere har hjulpet mig med min personlige udvikling.

Den maleriske vej begyndte med de smukke omgivelser, som jeg oplevet igennem rejser og ved at bo på Cypern, og gav mig inspirationen til at fange øjeblikket og forevige det. Jeg følte dog ikke, at mine tekniske færdigheder i faget var på niveau med forventningerne, som jeg havde til mig selv. Konsekvensen heraf blev, at jeg begyndte på en kunstskole på Cypern med ideen om at forbedre mine færdigheder, og samtidig blev det en fritidsfornøjelse, som fangede mig så inderligt, at det nærmest blev et kald. Det der startede som et kursus på Cypern blev til et langt studie på et Kunstakademi med pædagogisk fokus, i faget billedkunst, i Rusland. Programmet fra akademiet indeholdte bland andet; realistisk tegning, maling og skulptur. Jeg har nu erhvervet de tekniske redskaber, og er klar til at præsentere mine indre ideer og følelser i Denmark.

Natalia Quattromani
Natalia Quattromani
Maleri af Natalia Quattromani
Maleri af Natalia Quattromani
Natalia Quattromani
Natalia Quattromani
Lunder af Habrat
Lunder af Habrat
Tukaner af Habrat
Tukaner af Habrat
Engle af Habrat
Engle af Habrat
Klumpfisk af Habrat
Klumpfisk af Habrat
Isfugle i bronze af Stiig Kalsing
Isfugle i bronze af Stiig Kalsing
Bronzeskulptur af Tom Blicher
Bronzeskulptur af Tom Blicher