Lisbeth Holst Gundersen, maleri

Når jeg sidder i mit værksted og galleri på Kølstrupvej, har jeg taget inspirationer med ind fra mine omgivelser og bragt ind til staffeliet. Her nyder jeg at få dette udtrykt på et lærred med den varme og fylde, der er i oliemalingen.

Snart er det flamingo dansere, så er det abstrakte landskaber, så er det abstrakte hestebilleder, og for tiden er det blomster.

Umiddelbart har disse motiver måske ikke noget til fælles, når man ser det enkelte billede, men de fortæller hver sin historie, med farver som udtryksmiddel og med det abstrakte penselstrøg. Det fascinerer mig meget.

Nogle gange er det motivationen, som er udgangspunkt, hvor der bag hvert hestebillede ligger en frihåndstegning som grundform, som så senere brydes fuldstændigt af det abstrakte penselstrøg.

Andre gange er det farverne, der er mit udgangspunkt, hvor jeg maler billedet i abstrakt form, og der så dukker motiver og dyr frem på lærredet. Jeg aner ikke hvorfra dyrene og motiverne kommer. Denne proces er yderst spændende og fascinerende.

Det sidste halve år er det blomsterne, der har fascineret mig, hvor jeg har gennemgået en lang og spændende proces; og med fuld kraft arbejdet temaet igennem med alle afskygninger af det lette abstrakte til det vildt abstrakte. Fantastisk dejlig proces at være i, og så pludselig kommer der igen en hest forbi………………….

 

Min baggrund:

Jeg er uddannet beklædningsformgiver og har en læreruddannelse på Teknisk Skole, hvor jeg i 19 år har undervist i alle mulige kreative fag, såsom billedkunst, stil-form og farve, modist, buntmageri, etc.

Jeg har haft egen systue, lavet egne kollektioner og haft modeshow på bl.a. Ulriksholm Slot og Munkebo Kro. Syet kostumer til revy i 10 år.

Malet og udtrykt mig selv kunstnerisk hele livet igennem fra jeg var barn. Jeg har altid haft stor glæde af at arbejde med farver og former, og alle arbejdsprocesserne i dette gør det så interessant, at det er umuligt at slippe igen.

Hele livet har jeg givet og modtaget undervisning maleteknikker m.m.
Jeg har modtaget undervisning fra:
Lene Von Theis, Indigo Richards, Adam Gabriel, Marianne Harton, m.fl.

Værker

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os