Galya Popova

Galya Popova, født 1978 i Moskva, Rusland

Hun er dimitteret fra Moscow Academic Art School I 1998, og har forinden dimitteret fra Moscow State University of Service (faculty ”costume design”) I 2005. Hendes maleteknik er at sammenligne med selveste Vincent van Gogh, hvor billedet primært bygges op med spatel; kun enkelte elementer såsom øjne udføres med penselstrøg. De semi-naturalistiske billeder af udtryksfulde mennesker set i genkendelige- men også uvante situationer, sætter virkelig vores tankevirksomhed på opgave… og godt for det!

Hun leger ind imellem også med fabula verdenen, hvilket vi også vil se i denne flotte udstilling på GALLERI TORNBY.

Galya Popova, med det kæmpe talent hun besidder, er et af de russiske kunstnernavne, som allerede, og virkelig i de kommende år, vil vise sig markant på den prestigefyldte kunstscene ikke kun i Rusland, men i store dele af verdenen… og ingen tvivl om, at danskerne allerede har fået øjnene op for Galya´s spændende og udtryksfulde billedkunst!

Da Galya besøgte Galleri Tornby i 2012, havde hun sin kæreste Marco Grosse med, der bor i Tyskland. Deres kærlighed til hinanden var- og er så stor, at galleriejeren dengang forudsagde, at der ville gå mindre end et år, inden de flyttede sammen…. og som forudsagt, så skete det, og siden har Galya sammen med sin datter boet i Bonn sammen med Marco Grosse.

Værker

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os