Udstillinger

Lundemaleren Jan Eriksen med fernisering lørdag den 18. maj

GALLERI TORNBY ved Tversted afholder fernisering lørdag den 18. maj kl. 13:00 med lundemaleren Jan Eriksen, som vil fremvise malerier med hans finurlige lunder og motiver fra Færøerne.
Alle interesserede er velkomne til ferniseringen, men faktisk åbner galleriet allerede kl. 11:00 på ferniseringsdagen, hvor man i ro og mag kan nyde kunsten i galleriet.

Desuden er der malerier på vej fra Sergei Inkatov fra Estland, som er ny udstiller i Galleri Tornby. Sergei maler abstrakte, farveglade malerier med et ”touch”, der ikke er set før. Så snart vi har modtaget Sergei’s malerier, vil det blive offentliggjort på Galleri Tornby’s sider på Instagram og Facebook samt har på siden.

Udover malerier og grafiske værker kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas, keramik og træ. Alt i alt en flot og varieret kunstudstilling der er værd at køre efter!

Udstillingen kan opleves kl. 11 – 16 på samtlige dage i perioden den 18/5 – 20/5.  Efter Pinsen er der normalt åbent på søndage kl. 11 – 16 og efter aftale ved henv. på tlf.: 2489 7262.

Udover øvrige annoncerede åbningstider, er galleriet fast åbent alle søndage kl. 11.00 – 16.00, og når “OPEN” flaget er sat ud til Skagensvej.
Indtil da åbner vi gerne ved henv. på tlf. +45 24 89 72 62

Se det meste af galleriets kunst her på hjemmesidens SHOP.

Også i 2024 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der kan opleves et væld af malerier, grafiske værker og nye flotte skulpturer i bronze, glas og keramik.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 30 kunstnere, og der kommer flere til.

Jan Eriksen

Jan Eriksen

Jan Eriksen

Jan Eriksen

Helle Rask Crawford

Arturs Akopjans

Victoria Márquez

Kasia Banas

Alina Maksimenko

Galya Popova

Alexander Ilichev

Stiig Kalsing

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året:

Der er sæsonåbning lørdag den 23. marts 2024. Derefter er galleriet fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16 til og med den 24. november. Vi holder også åbent i periodens helligdage og enkelte dage i forbindelse med helligdage. Nederst på siden oplyser vi også om udvidede åbningstider. Desuden åbner vi gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt, også inden den 23. marts.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Galya Popova

Galya Popova

Galya Popova

Marie Louise Eriksen

Marie Louise Eriksen

Marie Louise Eriksen

Marie Louise Eriksen

Kazimierz Twardowski

Natalia Quattromani

Quiet Place af Marta Bilecka

Lars Kristensen

Anette Beck Madsen

Eduard Belsky

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os