Udstillinger

Colorful Jazz på Galleri Tornby

Galleri Tornby præsenterer ”Colorful Jazz Live”

Alle interesserede inviteres til FERNISERING lørdag den 16. oktober kl. 13.00 med flot billedkunst af stor variation, skønhed, ungdommelighed, provokation, og ikke mindst mod.

Det drejer sig om de to nordjyske billedkunstnere Mette Egebæk og Gjertrude (Johanne Lykke), som begge er nye udstillere i Galleri Tornby. Kunstnerne deltager i ferniseringen.

På ferniseringsdagen åbnes dørene allerede kl. 11.00, og kl. 13.00 når ferniseringen åbnes, præsenterer vi lækker jazz ved den professionelle guitarist Casper Hejlesen. Det er samtidig startskuddet til en fantastisk jazz-uge i Tversted, hvor festivalen Tversted JazzyDays præsenterer et virkelig flot program af jazz på internationalt niveau, og i år er hovednavnet ingen mindre end amerikanske Curtis Stigers.

ALLE INTERESSEREDE ER VELKOMNE til ferniseringen på Galleri Tornby, der ledsages af Caspers skønne undertoner!

Galleriet holder ekstraordinært åbent i efterårsferien, hvor udstillingen kan ses alle dage i perioden 16/10 – 24/10 kl. 11–16 samt efterfølgende søndage kl. 11–16 frem til og med den 14. november.

Der er bl.a. nye malerier af Marie Louise Eriksen, Anette Beck Madsen, Birgit Guldager, Mia Andersson, Kasia Banas, Galya Popova, Alina Maksimenko, Ellindur Egilstrøð, Eva Brydøy med både malerier og grafiske tryk, raderinger af ukrainske Eduard Belsky og bronzeskulpturer af Lisbeth Holst Gundersen, Helle Crawford, Jerry Adder og Stiig Kalsing.

Også i 2021 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 35 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 46 kunstnere tilknyttet.

Gjertrude

What The Socks

Mette Egebæk

Kasia Banas

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Eva Brydøy

Mette Egebæk

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året, dog ikke imellem Jul og Nytår:

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16. Vi åbner meget gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Mia Andersson

Marie Louise Eriksen

Eduard Belsky

Helle Crawford

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os