Udstillinger

“Det bedste af Det Bedste”

GALLERI TORNBY åbner den store og flotte Juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste” søndag den 27. november kl. 11.00, hvor vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere.

Vi har bl.a. nye flotte malerier af Anette Beck Madsen. Udover malerier og grafiske værker kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas, keramik samt smukke skåle, julemus, ørenringe mv. af trædrejeren Lars Kristensen.
Faktisk er der rigtig meget godt unika kunst, som kunne være fine unikke julegaver.

Alt i alt en helt flot og varieret kunstudstilling… der er værd at køre efter!

Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af Jul, prægtig kunst og dejlig julemusik vil møde gæsterne.

Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 18. december kl. 11 – 16 og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Også i 2022 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 32 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 45 kunstnere tilknyttet.

Magdalena Morey

Marie Louise Eriksen

Victoria Márquez

Kasia Banas

Alina Maksimenko

Galya Popova

Alexander Ilichev

Stiig Kalsing

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året:

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16 til og med den 18. december, dog er der lukket den 20/11. Nederst på siden oplyser vi også om udvidede åbningstider. Desuden åbner vi gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Anette Beck Madsen

Anette Beck Madsen

Ellindur Egilstrøð

Carole Kohler

Eduard Belsky

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os