Udstillinger

Sæsonåbning Palmesøndag den 2. april 2023

Fra og med den 2. april 2023 er galleriet officielt åbent alle søndage kl. 11.00 – 16.00, og når “OPEN” flaget er sat ud til Skagensvej.
Indtil da åbner vi gerne ved henv. på tlf. +45 24 89 72 62

Se det meste af galleriets kunst her på hjemmesidens SHOP.

Også i 2023 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 32 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 45 kunstnere tilknyttet.

Magdalena Morey

Marie Louise Eriksen

Victoria Márquez

Kasia Banas

Alina Maksimenko

Galya Popova

Alexander Ilichev

Stiig Kalsing

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året:

Galleriet er fra og med den 2. april 2023 fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16 til og med den 19. november. Vi vil også have åbent i periodens helligdage og enkelte dage i forbindelse med helligdage. Nederst på siden oplyser vi også om udvidede åbningstider. Desuden åbner vi gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt, også inden den 2. april.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Anette Beck Madsen

Anette Beck Madsen

Ellindur Egilstrøð

Carole Kohler

Eduard Belsky

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os