Udstillinger

Sensommerudstilling på Galleri Tornby

Sensommerudstilling i august og september på Galleri Tornby

Udstillingen kan ses i hele august og september på alle søndage kl. 11 – 16 samt efter aftale ved henv. på tel. +45 2489 7262

Vi glæder os utrolig meget til at se jer til en spændende udstilling fyldt med ny, fed og spændende kunst.
Der er bl.a. nye malerier af Marie Louise Eriksen, Anette Beck Madsen, Birgit Guldager, Mia Andersson, Kasia Banas, Galya Popova, Alina Maksimenko, Ellindur Egilstrøð, Eva Brydøy med både malerier og grafiske tryk, raderinger af ukrainske Eduard Belsky og bronzeskulpturer af Lisbeth Holst Gundersen, Helle Crawford, Jerry Adder og Stiig Kalsing.

Desuden har vi nye malerier fra Mette Egebæk, som er en af flere nye kunstnere, der er kommet ind i ”Stald Tornby” i 2021.

Også i 2021 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 35 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 46 kunstnere tilknyttet.

Kasia Banas

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Eva Brydøy

Mette Egebæk

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16. Vi åbner meget gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Mia Andersson

Marie Louise Eriksen

Eduard Belsky

Helle Crawford

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os