Udstillinger

Kazimierz Twardowski på GALLERI TORNBY – billedkunst af høj kvalitet

GALLERI TORNBY præsenterer smukt billedkunst af Kazimierz Twardowski, som vil deltage i sin fernisering lørdag den 12. august 13:00 – 16:00.

Til ferniseringen vil galleriet byde på vin mv., og alle interesserede er velkomne.

Udover de flotte malerier og akvareller af Kazimierz Twardowski, kan der opleves et væld af malerier, grafiske værker, fotokunst og nye flotte skulpturer i bronze, glas og keramik.
Udstillingen kan ses kl. 11 – 16 på alle søndage til og med den 17. september. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!
Vi åbner også gerne efter aftale ved henv. på tel. 24 89 72 62.

Kazimierz Twardowski, født i 1952 i Olszanka nær Nowy Sącz i Polen.

Kazimierz er uddannet på  Secondary School of Fine Arts i Tarnów og Fine Arts på universitetet Nicolaus Copernicus i Toruń. Diplom i maleri i 1977. Siden 1975 har hans været præsenteret på mange individuelle – og gruppeudstillinger i Polen og det store udland. Kazimierz kunstværker er at finde i flere museumssamlinger og private samlinger i store dele af verden hvoraf kan nævnes Polen, Tyskland, Østrig, Holland, Japan, Canada, Mexico, Norge og Frankrig.

En af Kazimierz specialiteter er hans landskabsmalerier. Man siger også om hans evne som kunstmaler, at han er en troldmand, at han få skønheden ud af det mest simple motiv, en skønhed som ingen andre en Kazimierz får øje på. Han maler på alt lige fra akvarel til oliemaleri, og mht. akvareller, er der ingen tvivl om, at han er en af de absolut bedste akvarelmalere i Polen.
Han tager alt sit grej med ud på stedet, hvorfra han maler det landskab, han er blevet fanget af. Lige nu farter han og konen rundt i Vendsyssel, hvor Kazimierz har særlig fokus på at male og illustrere de kystnære områder med klit, strand og hav.

Kazimierz og hans kone bor i Galleri Tornby’s kunstnerbolig i 3 uger op til ferniseringen lørdag den 12. august kl. 13:00.

Udover øvrige annoncerede åbningstider, er galleriet fast åbent alle søndage kl. 11.00 – 16.00, og når “OPEN” flaget er sat ud til Skagensvej.
Indtil da åbner vi gerne ved henv. på tlf. +45 24 89 72 62

Se det meste af galleriets kunst her på hjemmesidens SHOP.

Også i 2023 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 32 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 45 kunstnere tilknyttet.

Helle Rask Crawford

Magdalena Morey

Marie Louise Eriksen

Victoria Márquez

Kasia Banas

Alina Maksimenko

Galya Popova

Alexander Ilichev

Stiig Kalsing

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året:

Der er sæsonåbning lørdag den 1. april 2023. Derefter er galleriet fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16 til og med den 19. november. Vi vil også have åbent i periodens helligdage og enkelte dage i forbindelse med helligdage. Nederst på siden oplyser vi også om udvidede åbningstider. Desuden åbner vi gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt, også inden den 2. april.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Kazimierz Twardowski

Kazimierz Twardowski

Kazimierz Twardowski

Natalia Quattromani

Quiet Place af Marta Bilecka

Lars Kristensen

Anette Beck Madsen

Ellindur Egilstrøð

Eduard Belsky

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os