Udstillinger

Sæsonåbning søndag den 7. marts kl. 11.00

Endelig kan vi åbne det fysiske galleri, og vi har sæsonåbning søndag den 7. marts kl. 11 – 16.
Men Galleri Tornby fortsætter med TAKE AWAY KUNST og online SHOP, hvor der indtil videre kan ses kunst af 28 kunstnere fra ind- og udland.

Vi fortsætter også med gratis levering til alle, der bor i området fra postnummer 9000 til og med 9990. Galleriejeren kører ud ugentligt og leverer direkte til døren.

På alle ugens dage er muligt at aftale tid ved henv. på tel. 2489 7262, hvor man kan få sin egen VIP- rundtur.

Udover den flotte vinterudstilling bl.a. med nye malerier af Anette Beck Madsen, ukrainske Alina Maksimenko og russiske Galya Popova, har vi for nylig også modtaget nye malerier af Kasia Banas, Mia Andersson, Marie Louise Eriksen og Birgit Guldager.

Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves et væld af nye flotte skulpturer i bronze, glas og keramik. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!

Vinterudstillingen kan opleves på søndage kl. 11 – 16 fra den 7. marts til og med den 21. marts, og efter aftale ved henv. på tel. 2489 7262.

Vi overholder myndighedernes påbud og anbefalinger hvad angår COVID-19.

Med stor glæde siger vi igen velkommen til Kasia Banas og hendes flotte billedkunst.
Galleri Tornby er eneste formidler i Danmark af Kasia´s kunst.

Kasia Banas
(f. 1973) er polsk og uddannet på Kunstakademiet i Wroclaw, hvor hun bor og arbejder.
Foruden i sit hjemland Polen har Kasia udstillet i Tyskland, Holland, England, Portugal, Spanien, Italien, Kroatien og Danmark.

Billederne bevæger sig i en god blanding af det abstrakte – figurative, og deres rige grafiske og koloristiske forskellighed gør dem interessante og fængslende. Kasias kompositioner holdes i stærke kontrastfarver og kan ses holdt i enten kolde eller varme kontrastfarver, men til tider suppleret med et pift af en farve fra modsatte ”lejr”. Malingen er påført i tynde laserende lag med talløse nuanceringer i farvetonerne.

Min kunst er inspireret af landskab og poesi: To inspirationskilder, der blander sig i mine illustrationer. Jeg bruger abstraktionssproget, men faktisk er det en dyb kærlighed til naturen, som altid har dannet inspirationen til mine malerier. Landskabets levende billede, det konstant skiftende lys, farve og rum, har altid været en god udfordring for mig. Derfor føler jeg et behov for en billedkommunikation, som er klar, kortfattet og abstrakt, men beholder dens medfødte dybder og variabilitet.

De ikoniske elementer i mine værker er simple former, linjer, rytmer og farver, der er klare illusioner til egentlige objekter, f.eks. et skib, en flodbred, en gangbro eller en mark. Min kunst er den billedlige fortælling af de oplevelser jeg får på mine rejser og ture, som så reflekteres ud på lærredet som mit personlige “landskabsportræt”.

Jeg bruger forskellige teknikker. Oliefarve på lærred er mit yndlingsmateriale, fordi det kræver meget tålmodighed, men i sidste ende bringer det strålende resultater. Oliemalerier har vidunderlige farver og et indre lys, som er umuligt at opnå med ethvert andet materiale. Jeg arbejder også med olie pastel og temperas på papir – disse værker er mere spontane, skitseagtige, malet med en fejende gestus.

Læs mere om Kasia Banas HER

Læs mere om Anette Beck Madsen HER

Læs mere om Alina Maksimenko HER

Læs mere om Galya Popova HER

Kasia Banas

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16. Men vi åbner meget gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor vi aftaler et tidspunkt på en bestemt dato. Ved at lave sådan en aftale, hvor du/I er de eneste, der er i galleriet sammen med mig, reduceres risikoen betragteligt for at blive smittet med COVID-19.
Mht. COVID-19 overholder vi myndighedernes påbud og anbefalinger, herunder hvor mange der må opholde sig i galleriet på samme tid.
Vi har håndsprit og hansker, og der skal bæres mundbind.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Mia Andersson

Marie Louise Eriksen

Birgit Guldager

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os