Udstillinger

Flot vinterudstilling 24/1 – 21/3

LIGE NU

Galleriet præsenterer nye malerier af Anette Beck Madsen, ukrainske Alina Maksimenko og russiske Galya Popova. Derudover har vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!
Når der forhåbentlig åbnes op i februar efter COVID-19 nedlukningen, kan udstillingen opleves på søndage kl. 11 – 16 til og med den 21. marts, og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Vi vil overholde myndighedernes påbud og anbefalinger hvad angår COVID-19.

TAKE AWAY KUNST:
Det er muligt at aftale tid ved henv. på tlf.: +45 2489 7262, møde op i det fysiske galleri og afhente eller besigtige kunst, man f.eks. har set i galleriets online SHOP.

Indtil der åbnes op for detailhandlen efter Corona nedlukningen, tilbyder Galleri Tornby gratis levering til alle, der bor i området fra postnummer 9000 til og med 9990. Galleriejeren kører ud ugentligt og leverer direkte til døren. Udenfor ovennævnte postnummer område betales der normal forsendelsestakst.
14 dages fuld returret gældende fra leverings- eller afhentningsdatoen.

Læs mere om Anette Beck Madsen HER

Læs mere om Alina Maksimenko HER

Læs mere om Galya Popova HER

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Køb kunst online i vores SHOP

COVID-19:

Når myndighederne åbner op for COVID-19 nedlukningen, åbner vi også galleriet, og forhåbentlig sker det allerede den 8. februar 2021, så galleriets første åbningsdag bliver søndag den 14. februar

Vi åbner desuden gerne op ved henvendelse på tel. +45 2489 7262.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os