Udstillinger

Juleudstillingen “Det Bedste af Det Bedste”

FERNISERING søndag den 21. november kl. 13.00, hvor alle interesserede er velkomne 

GALLERI TORNBY åbner for den store og flotte Juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste” søndag den 21. november kl. 11.00, og samme dag kl. 13.00 har vi fernisering med smuk billedkunst af Victoria Márquez, Eva Brydøy og Marie Louise Eriksen.

Victoria Márquez tager turen herop fra Malaga og deltager i ferniseringen sammen med Marie Louise Eriksen.
Pga. COVID-19 situationen og en søn på 6 mdr., bliver Eva Brydøy hjemme i Norge. Men Eva har bl.a. sendt os det nye smukke maleri af ”Skagen” i bedste Esben Hanefelt stil.

Derudover har vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Faktisk er der rigtig meget godt unika kunst til julegaven samt unika glasengle til ophængning på juletræet mv.

Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!

Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af Jul, prægtig kunst og dejlig julemusik.

Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 19. december kl. 11 – 16 og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Også i 2021 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 35 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 46 kunstnere tilknyttet.

Eva Brydøy

Marie Louise Eriksen

Victoria Márquez

Kasia Banas

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Mette Egebæk

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Gældende for hele året, dog ikke imellem Jul og Nytår:

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16. Vi åbner meget gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor du kan aftale en dato og et tidspunkt.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Mia Andersson

Carole Kohler

Eduard Belsky

Gjertrude (Johanne Lykke)

What The Socks

Helle Crawford

Jerry Adder

Lisbeth Holst Gundersen

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vi vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os