Udstillinger

Sidste udstilling i 2020

GALLERI TORNBY åbner den store og flotte juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste” søndag den 22. november kl. 11.00

Galleriet vil bl.a. præsentere nye malerier af anerkendte ukrainske Alina Maksimenko og russiske Galya Popova. Derudover har vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Faktisk er der rigtig meget godt unika kunst til julegaven samt unika glasengle til ophængning på juletræet mv.
Der foruden kan der gøres en god julehandel med galleriejerens private samling af malerier samt kunstnere der giver helt op til 50 % rabat som et juletilbud. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!
Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af Jul og prægtig kunst samt julemusik, vil komme de besøgende gæster i møde.
Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 20. december kl. 11 – 16, og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Vi vil overholde myndighedernes påbud og anbefalinger hvad angår COVID-19. Det betyder bl.a., at vi ikke kan byde på julekager mv., som vi plejer.

Læs mere om Alina Maksimenko HER

Læs mere om Galya Popova HER

Køb også kunst udenfor sæsonen

GALLERI TORNBY ønsker alle jer derude en rigtig glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår

Selvom sæsonen er lukket ned imellem Jul og Palmesøndag, åbner vi gerne ved henvendelse på tel. +45 2489 7262.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os