Udstillinger

Sommerudstilling på Galleri Tornby 4/7 – 1/8

Sommerudstillingen på Galleri Tornby starter den 4. juli kl. 11.00.

Udstillingen kan ses på alle søndage kl. 11 – 16 samt mandage + tirsdage + onsdage kl. 13 – 16 til og med den 1. august.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer til en spændende udstilling fyldt med ny, fed og spændende kunst.
Der er bl.a. nye malerier af Marie Louise Eriksen, Anette Beck Madsen, Mia Andersson, Kasia Banas, Galya Popova, Alina Maksimenko og raderinger af ukrainske Eduard Belsky, bronzeskulpturer af Lisbeth Holst Gundersen, Helle Crawford, Jerry Adder og Stiig Kalsing samt giclée tryk af Eva Brydøy .
Eva Brydøy er også tilknyttet det anerkendte galleri i Charlottenlund Galerie Knud Grothe, hvilket fortæller noget om, at hun er en klasse-kunstner.
Desuden har vi nye malerier af den færøske Ellindur Egilstrøð og bronzeskulpturer af Lisbeth Holst Gundersen, som er to af flere nye kunstnere, der er kommet ind i ”Stald Tornby” i 2021.

Også i 2021 forsikrer vi om, at man på Galleri Tornby kan nyde kunst af høj kvalitet fra hele verden, dog mest fra Skandinavien. Der udstilles malerier – litografier, raderinger og skulpturer i bronze – glas – keramik og med mange skiftende udstillinger.

I vores online SHOP, er vi nu oppe på at kunne præsentere kunst af ikke mindre end 33 kunstnere, og vi har stadigvæk et stort arbejde foran os, da galleriet har ca. 45 kunstnere tilknyttet.

Hvad angår COVID-19, vil vi til enhver tid følge myndighedernes gældende anvisninger og regler.
I galleriet er der ved indgangen opstillet håndsprit og engangshandsker til fri afbenyttelse.

Kasia Banas

Anette Beck Madsen

Alina Maksimenko

Galya Popova

Eva Brydøy

Lav en aftale…
alle ugens dage!

Galleriet er fast åbent på alle søndage kl. 11 – 16. Se udvidede åbningstider i hele juli måned nederst på denne side. Vi åbner meget gerne op på hvilken som helst ugedag ved henvendelse på tel. +45 2489 7262, hvor vi aftaler et tidspunkt på en bestemt dato. Ved at lave sådan en aftale, hvor du/I er de eneste, der er i galleriet, er der ikke risiko for at blive smittet med COVID-19.
Mht. COVID-19 overholder vi myndighedernes påbud og anbefalinger, herunder hvor mange der må opholde sig i galleriet på samme tid.
Vi har håndsprit og hansker, og der skal bæres mundbind.

Mange af galleriets kunstværker kan også ses i vores online SHOP 

Mia Andersson

Marie Louise Eriksen

Eduard Belsky

Helle Crawford

Jerry Adder

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os