Udstillinger

Nuværende udstilling

10. oktober fernisering med billedkunst af Birgit Guldager og fotos af Lars V. Andersen… og JAZZ LIVE ved Casper Hejlesen

Alle interesserede inviteres til FERNISERING lørdag den 10. oktober kl. 13.00 med flot billed- og fotokunst af 2 spændende kunstnere.

Vi har med stor fornøjelse lavet udstillingsaftale med den anerkendte danske billedkunstner Birgit Guldager og fotografen Lars V. Andersen. Begge kunstnere deltager i ferniseringen.

På ferniseringsdagen åbnes dørene allerede kl. 11.00, og kl. 13.00 præsenterer vi lækker, rytmisk JAZZ LIVE med supertalentet Casper Hejlesen, der fyrer den af på sin jazzguitar bl.a. med numre fra en skive, der snart lanceres. Det er samtidig startskuddet til en fantastisk jazz-uge i Tversted, hvor festivalen Tversted JazzyDays præsenterer et virkelig flot program af jazz på internationalt niveau.

Vi vil overholde myndighedernes påbud og anbefalinger hvad angår COVID-19. Det betyder bl.a., at vi ikke vil byde på vin mv., som vi plejer. Vi opfordrer også besøgende til at bære mundbind ved ferniseringen.

ALLE INTERESSEREDE ER VELKOMNE til såvel fernisering som koncert på Galleri Tornby!

Galleriet holder ekstraordinært åbent i efterårsferien, hvor udstillingen kan ses alle dage i perioden 10/10 – 18/10 kl. 11–16, dog lukket mandag den 12/10… og derefter åbent på søndage kl. 11–16 frem til og med den 15. november.

Læs mere om Birgit Guldager HER

Læs mere om Lars V. Andersen HER

Kommende udstilling

22. november start på Juleudstillingen “Det Bedste af Det Bedste”

Mere info senere.

Der vil altid være kunst af galleriets fast tilknyttede billedkunstnere samt skulpturer og andet unika af fin kvalitet.

Vi anbefaler interesserede at tilmelde sig galleriets nyhedsbrev nederst på denne side, hvor vil informere om kommende udstillinger/ferniseringer mv.

Interesserede kunstnere er velkomne til at kontakte indehaver Kim Bernhard Tornby på tlf.nr.: +45 2489 7262 eller e-mail: galleritornby@gmail.com

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os