Paul Kaminski

Paul Kaminski blev født i Kasakhstan i 1961 og studerede billedkunst i perioden 1982 til 1992 med den dygtige læremester Valentin Golog.
I 1993 flyttede Paul Kaminski ind i sit atelier i Wolfsburg, Tyskland, og har siden da været repræsenteret på det tyske kunstmarked og i andre lande. Galleri Tornby har formidlet hans kunst siden 2014.

Paul Kaminski-billeder

Lys, lysende, livsbekræftende – det er de egenskaber, der er karakteristiske for Paul Kaminskis malerier og billeder. Disse egenskaber er et udtryk for hans følsomme farveopfattelse. Paul Kaminski maler sine, for det meste store formater, malerier med en sikker følelse for en ekspansiv billedkomposition.

Motiver som mennesker i rummet eller sejlads til søs, viser minder, som Paul Kaminski sætter i scene med kraftige farver, der stadig fremstår lette og gennemsigtige.

Fejende maleri af Paul Kaminski

Med kraftige, fejende bevægelser og en bred børste skaber Paul Kaminski farvesammensætninger, hvis energi overføres til beskueren.

Kaminskis billeder domineres af magt og dynamik. En dynamik, der påvirker rummet langt ud over billedets grænser. Originaliteten ved Paul Kaminski viser spændingen mellem de uigennemsigtige eller gennemsigtige anvendte farver, hvor han bevidst kontrasterer beroligende accentpunkter, mest i sort eller hvid.

Den internationalt kendte kunstner maler og tegner kunstværker på lærred med forbløffende kreativitet og bruger den frihed, som billedkunst giver.

Værker

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os