Sergey Kirko

Sergej Kirko, billedkunstner, født i Hviderusland og bor i Grodno.
Sergey Kirko har ikke bare have talent, men også høje faglige færdigheder. Sergei Kirkos værker afspejler seriøs forberedelse og stor kreativ sans, men også humor. I hans maleri afslører ironien den ambivalente betydning af at kombinere en ekstern seriøs evaluering og en skjult hån.
Farverne i Sergei Kirkos værker er levende, besidder en særlig vitalitet og et ubegrænset kreativt potentiale.
Kreativitet – en uafbrudt proces. En proces i konstant søgning. Du skal altid være opmærksom på skygger og lyset, forskellene i teksturer og farveforhold. Kunstneren suger alt til sig: Lyde, lugt/duft, skældsord, en kat der varmer sig ved brændeovnen, edderkoppespind på fyrretræer, spildt kaffe – alt kan forårsage en kæde af tanker og udvikle sig til fantastiske farver og malerier.
Her kan du fange indtryk om ekspressionisme og fauvisme, tashisme og informationskunst. Hovedsageligt er værkerne ikke tilknyttet specifikke emner, men en særlig verden af kunstnerens indre liv, som trækker beskueren ind i dybet af kunstnerens sjæl. Sergei Kirkos kunst er den absolutte frihed til
kreative processer og menneskets indre frihed. Kunstnerens lærred giver æstetisk nydelse, fulde af mousserende farve og lys.

Værker

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os